Repatriëring van overledenen van en naar Nederland
Samen die soms moeilijke taak vervullen

Samen die soms moeilijke taak vervullen

“Elke dag is anders in het internationaal rouwvervoer en geen enkel dossier waar wij hier aan werken is hetzelfde”, zegt Silvio America. Hij is inmiddels bijna vijf jaar één van de vaste hulpverleners bij Van der Heden team.

Net als de andere collega’s van de kantoordienst pakt Silvio de organisatie en coördinatie van verschillende repatriëringen op. “Daarnaast zorg ik voor de bevoorrading zodat de chauffeurs onderweg geen hulpmiddelen tekortkomen. Ik houd van het uitzoeken en onderzoeken in dit werk, maar het meest dankbare is voornamelijk dat je iets kan betekenen voor de nabestaanden.”

Ik ben opgegroeid op Curaçao, waardoor ik me bijvoorbeeld ook in het Spaans goed kan redden. Dirk van Vuure vroeg mij om eens kennis te komen maken met het kantoorwerk bij Van der Heden en ik ben daarna vrijwel meteen aan de slag gegaan. Daarvoor was ik onder meer barista – dus je kunt wel zeggen dat mijn loopbaan een iets andere wending heeft gekregen. Daar heb ik zeker geen spijt van, ik kijk nu elke dag uit naar nieuwe uitdagingen!”

23-09-2021 Deel
Maak een blog op je website met Websitemachine.nl