Repatriëring van overledenen van en naar Nederland
Repatriëren is en blijft intensief werk

Repatriëren is en blijft intensief werk

“Dat repatriëren veel werk is, ben ik nooit uit het oog verloren”, zegt Dirk van Vuure Jr. terwijl hij snel een dossier doorneemt en tegelijkertijd een paar vragen stelt aan de collega’s op kantoor – het werk moet altijd door. Binnenkort geeft alweer bijna 25 jaar leiding aan zijn bedrijf en zijn team.

 

 

Doorgroeien

Bij Van der Heden I.R.U. startte Dirk in 1989, destijds bij de overname van het bedrijf voor internationaal rouwvervoer en uitvaartverzorging ‘als jonge enthousiasteling’. Dirk: “Dat repatriëren veel werk is, dat was me wel meteen duidelijk en ik kwam er al snel achter dat we meer mensen nodig hadden om door te kunnen groeien. Tegenwoordig is er een heel team van collega’s om het werk te verzetten voor onze uiteenlopende opdrachtgevers.”


“Mijn werkzaamheden zijn vergeleken met het begin wel heel anders. Ik was toen vooral uitvoerend bezig, ik reed ook heel veel kilometers. Later ben ik juist meer ondersteunend gaan werken voor het team. Daarbij onderhoud ik de contacten, ook in het buitenland en doe ik de financiële kant van de onderneming. Maar in drukke periodes spring ik zeker nog operationeel bij.”

“Verder is het zo dat ik van alle dossiers op de hoogte ben, en zeker als het wat stroever dreigt te verlopen. Het internationaal werken, organiseren, stroomlijnen van de werkzaamheden en vragen oplossen vind ik nog altijd even interessant om te doen. Ik vind het fijn om elke dag iets goed te doen en ben trots op onze mensen.”

14-09-2022 Deel
Maak een blog op je website met Websitemachine.nl