Repatriëring van overledenen van en naar Nederland

Uitvaart of herbegrafenis in het buitenland

Meestal zorgen wij alleen voor het transport van een overledene naar het buitenland, waar een lokale uitvaartondernemer het verder overneemt van ons. Maar als u dat wilt, kunnen wij ook zelf contact leggen met een lokale uitvaartondernemer en voor u als familie de uitvaart in het buitenland regelen.

 

 

Uitvaart in het buitenland

Voor de uitvaart in het buitenland houden wij uiteraard rekening met uw wensen en eisen, al dan niet op basis van religieuze overtuiging. Voor het transport regelen wij alle formaliteiten, inclusief documenten, vergunningen en contact met de ambassade. Uw wensen voor de lijkkist stemmen we vooraf met u af.

Herbegrafenis in Nederland of het buitenland

Als uw dierbare overledene in het buitenland is begraven en u wilt graag een herbegrafenis in Nederland, dan kunnen wij dat voor u regelen. Andersom kunnen wij ook een opgraving in Nederland verzorgen voor een herbegrafenis in het buitenland.

Uiteraard houden wij rekening met uw wensen en eisen, al dan niet op basis van religieuze overtuiging. Voor het transport regelen wij alle formaliteiten, inclusief documenten, vergunningen en contact met de ambassade. Uw wensen voor de lijkkist stemmen we vooraf met u af.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over een uitvaart in het buitenland.  Alle velden zijn verplicht
Maak je website met Websitemachine.nl