Repatriëring van overledenen van en naar Nederland

Testimonials

Wat zeggen onze klanten?


"Bij deze maak ik van de gelegenheid gebruik namens de familie dank uit te spreken voor de vlotte verzorging en repatriëring van het stoffelijk overschot van mijn broer vanuit Zuid-Afrika naar Nederland.
De familie is u hiervoor zeer erkentelijk."


"Ik wil uw organisatie en vooral de mensen die er werken, bedanken voor het snelle transport van mijn moeder, vanuit Basel, op 15 juni jl.
Alles is in een stroomversnelling gegaan en gisteren heb ik mijn moeder uitgezwaaid naar een goed hiernamaals…
Mijn moeder zou de snelheid hoe alles ging zeer gewaardeerd hebben, want zo was ze zelf ook… een ‘doorpakker’ van de hoogste plank…
Ook mijn dank voor het snelle brengen van haar koffer en wat andere spullen…."


Wij hebben Anne gisteren op Schiphol in onze armen gesloten, mede door jullie inzet en slagvaardigheid is dit gelukt.
Wij willen jullie hiervoor en voor alle overige zaken die jullie samen de met Ministeries en Ambassades hebben gedaan dan ook enorm bedanken.


"Nogmaals mijn hartelijke dank voor alle inzet en commitment om het lichaam van mijn collega zo spoedig mogelijk naar Brazilië te vervoeren.
Binnen een aantal dagen is jullie dat gelukt, ondanks het enorm aantal telefoontjes uit Brazilië, wat niet echt hielp.

Namens de Rabobank, maar vanzelfsprekend ook namens de familie, spreek ik hierbij mijn grote waardering uit voor al jullie support."


"Onlangs overleed één van de flexwerkers in onze banenpool. Voor het eerst hebben wij geschakeld met jullie, een organisatie met de professionele dienstverlening waarop wij moeten kunnen rekenen. En jullie gaan zelfs nog een stapje verder dan de begeleiding die we gewend zijn. Dit wordt in de eerste plaats ontzettend gewaardeerd door de nabestaanden. Maar ook door ons als kritische opdrachtgever."


 

 

Maak je website met Websitemachine.nl