Repatriëring van overledenen van en naar Nederland

Over ons

In Nederland zijn wij de beste dienstverlener in gespecialiseerd en onafhankelijk wereldwijd rouwvervoer. Zowel bij repatriëring van overledenen per vliegtuig als per auto. Hier zijn wij trots op en dit drijft ons om de repatriëring tot in detail goed te volbrengen, juist als de omstandigheden zo moeilijk zijn.

Ieder land heeft zijn eigen tradities en regels voor het overbrengen van de overledene, het repatriëren. Daarom is het organiseren van internationaal rouwvervoer een specialisme. Ons specialisme.

In eigen land en waar ook ter wereld staan wij voor u klaar. Samen met onze internationale partners. Om u van dienst te zijn. Met begrip, ervaring en met het grootste respect. Van der Heden overbrugt voor u elke afstand.

Het Van der Heden IRU team


Dirk van Vuure
Directeur / eigenaar
 
Nicolet van der Kieft
Hulpverlener
 
Silvio America
Hulpverlener
         

Margreeth van Goor
Hulpverlener
 
Wendy Hartgers
Hulpverlener
 
Hans Noorman
Chauffeur/ FlexCoSeal® agent
         

Carlo Donker
Chaufeur/ Balsemer

 

Martin Spiering
Chauffeur

 

Kris Wiktorowicz
Chauffeur

         

Hendrik Hooijschuur
Chauffeur/ Airport Mortuary Services

 

Gerard Derksen
Chauffeur

 
Hans Vonk
Chauffeur

 

Wereldwijd netwerk

Sinds Van der Heden IRU in 1979 startte met repatriëringen, hebben wij op zorgvuldige wijze een groot en betrouwbaar internationaal netwerk opgebouwd van meer dan 4000 partners. Zo kunnen wij u waar ook ter wereld assisteren bij het vervoer van overledenen en de begeleiding van de nabestaanden.

Ons grote netwerk stelt ons in staat om kennis te delen waardoor we klanten, collega’s en partners altijd deskundig kunnen adviseren en de hoge kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen.

Omdat wij goed op de hoogte zijn van de geldende prijsniveaus binnen de uitvaartbranche, kunnen wij indien gewenst ook de offertes van derden voor u beoordelen op aanbod en prijs.

Historie

1896
Al sinds 1896 verzorgt de familie Van Vuure uitvaarten in en rondom Hilversum, het Gooi. De huidige directeur van I.R.U. Van der Heden (Dirk van Vuure Jr.) behoort tot de vierde generatie van het familiebedrijf Van Vuure

1979
Van der Heden-I.R.U. start met repatriëringen.

1998
Van Vuure neemt I.R.U. Van der Heden over. De naam blijft ongewijzigd.

2000
Wij beschikken als éérste organisatie over een transportwagen met koeling voor internationaal rouwvervoer.

2011
I.R.U. opent het nieuwe kantoor in Villa Anna in het centrum van Hilversum, gelegen naast de oorspronkelijke Van Vuure vestiging.

2013
I.R.U. opent bij Schiphol Airport Mortuary Services (A.M.S). Een nieuw mortuarium bij Schiphol met opbaarkamer, ten dienste van uitvaartondernemingen, verzekeraars en alarmcentrales, ambassades en consulaten.

2019
40 Jaar Van der Heden Internationaal Rouwvervoer en Uitvaartverzorging

Maak je website met Websitemachine.nl