skip to Main Content

Bij een overlijden in Nederland of in het buitenland kunt u vertrouwen op Van der Heden Internationaal Rouwtransport en Uitvaartverzorging.
Ieder land heeft zijn eigen tradities en regels voor het overbrengen van de overledene, het repatriëren. Daarom is het organiseren van internationaal rouwvervoer een specialisme. Wij staan, samen met onze internationale partners, waar ook ter wereld of in eigen land, voor u klaar.

Van der Heden Internationaal Rouwtransport en Uitvaartverzorging heeft jarenlange, wereldwijde ervaring en werkt met begrip en respect. Wij dragen zorg voor het best mogelijke vervoer van de overledene, waarbij we rekening houden met uw wensen.

Wij overbruggen iedere afstand.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. uitvaartondernemingen, verzekeraars,  alarmcentrales, ambassades, consulaten en multinationals. Maar ook particuliere opdrachtgevers weten ons te vinden.

Wij zijn de enige gespecialiseerde en onafhankelijke dienstverlener die wereldwijd rouwvervoer verzorgt. Hier zijn wij trots op en dit drijft ons om de repatriëring tot in detail goed te volbrengen, juist als de omstandigheden zo moeilijk zijn.

Back To Top
Close search
Zoeken